top of page
DSC_8552.MinnaJPG.JPG

Minna Leithem

Minna on ollut aina kiinnostunut muodin kaikista osa-alueista. Parturi-kampaajaksi Minna on valmistunut Savonlinnan kauneudenhoitoalojen ammattioppilaitoksesta ja vaatetusalan artesaaniksi Joensuun käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Tarkasteltuaan alaa kampaajan näkökulmasta, tuntui, että jotakin vielä puuttui. Kokonaisuuden kannalta tuntui tärkeältä lähteä opiskelemaan vielä kauneus-, kuvaus-, ja teatterimeikin tekoa. Tämä suunnitelma toteutui Riitta Vaaran Make Up Housessa. Monipuolinen kokemus ja osaaminen antaa vahvan pohjan muodin ammattilaiselle. Minna on toiminut pitkään yrittäjänä. Ensimmäinen oma liike Broques avautui Viiskulmaan, josta Minna myöhemmin siirtyi Erottamattomien yrittäjäporukkaan. Vuodesta 2006 alkaen yrittäjyys on jatkunut Kultaisessa Leikkauksessa.
Ihminen ei ole pelkkää kaunista ulkokuorta. Terveys ja hyvinvointi ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Minna onkin tuttu näky monenlaisen liikunnan parissa. Jos Minna ei ole töissä, todennäköisesti törmäät häneen kunto-, tai joogasalilla, tai talviaikaan kenties avannossa.  Usein, säällä kuin säällä Minna polkee pyörällä töihin.

Marja Wainikka

Marja on valmistunut parturi-kampaajaksi Helsingin kauneudenhoitoalojen ammattioppilaitoksesta. Kampaajauran ensimmäiset vuodet menivät toisen palveluksessa, jolloin kokemusta kertyi mm. intensiivisestä kilpailuihin treenaamisesta. Marja osallistui useamman kerran kampaajien SM-kisoihin, sekä fantasia-kampauskilpailuihin. Sittemmin Marja on toiminut pitkään yrittäjänä, ensin Erottamattomissa Erottajalla ja vuodesta 2006 Kultaisessa Leikkauksessa.


Hiusala on jatkuvasti uudistuessaan todella kiehtova. Vuodet hiusmuodin parissa ovat tuoneet mukanaan vahvaa perspektiiviä ja sen myötä hauskuutta. Vankan ammattitaidon, jatkuvan kouluttautumisen ja uusien juttujen seuraamisen merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Kun se puoli on kunnossa, on kivaa tarjota asiakkaille uusia mahdollisuuksia. Marja on ollut aina ehdottomasti Lontoon hiustrendien suuri fani. Vidal Sassoon, Toni & Guy, Saco... Siispä säännöllisin väliajoin on päästävä tutkimaan tuon hiusten suurkaupungin tuulia.


2009 Marja valmistui naprapaatiksi ja on opiskellut myös perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Marja työskentelee myös Kultaisen Leikkauksen hoitolassa.


Eläimet ovat aina pienestä pitäen olleet tärkeässä osassa. Kotona asusteleekin aivan mainio rescue-kissa Iro. Marja harrastaa myös ratsastusta, sekä uusimpana aluevaltauksena mehiläistarhausta. 

DSC_8596_edited.jpg
bottom of page